Public Service Community High School

Bell Schedules » ASSEMBLY SCHEDULE

ASSEMBLY SCHEDULE

ASSEMBLY SCHEDULE
Description / Period Start Time End Time Length
BREAKFAST 7:30 AM 7:54 AM 24 min
PERIOD 1 OR 2 8:00 AM 9:13 AM 73 min
PERIOD 3 OR 4 9:18 AM 10:31 AM 73 min
ADVISORY 10:36 AM 11:05 AM 29 min
ASSEMBLY 11:09 AM 12:09 PM 60 min
LUNCH 12:09 PM 12:44 PM 35 min
PERIOD 5 OR 6 12:49 PM 2:02 PM 73 min
PERIOD 7 2:07 PM 3:05 PM 58 min