Public Service Community High School

Bell Schedules » PEP RALLY SCHEDULE

PEP RALLY SCHEDULE

PEP RALLY SCHEDULE
Description / Period Start Time End Time Length
BREAKFAST 7:30 AM 7:54 AM 24 min
PERIOD 1 or 2 8:00 AM 9:21 AM 81 min
PERIOD 3 or 4 9:26 AM 10:47 AM 81 min
PERIOD 5 or 6 10:52 AM 12:13 PM 81 min
LUNCH 12:13 AM 12:48 PM 755 min
PERIOD 7 12:53 PM 1:51 PM 58 min
ADVISORY 1:56 PM 2:25 PM 29 min
PEP RALLY 2:30 PM 3:05 PM 35 min